Receptie Mangalia: Email: mangalia@hotelnewbelvedere.ro Phone: +40 0372085882 - Receptie Poiana Brasov: Email: poianabrasov@hotelnewvelvedere.ro Phone: +40 0372030425

About Hotel Poiana Brasov

four_star

Un aer nou, o atmosfera deosebita si o panorama uluitoare te primesc in lumea facilitatilor propuse de:

Hotel New Belvedere Poiana Brasov

hnbbrasov

Renovat in 2014, amplasat intr-un peisaj natural deosebit, la poalele Masivului Postavarul, HOTELUL NEW BELVEDERE este la doar cativa pasi de baza partiilor de schi, telecabina si telegondola din Poiana Brasov. HOTELUL NEW BELVEDERE ofera o relaxanta evadare la inaltime in orice anotimp si poti descoperi frumusetile zonei : Castelul Peles, Cetatea Rasnovului, orasul Brasov, cu centrul sau istoric, medieval, toate la doar cativa km distanta. Hotelul de lux are un design arhitectural ultramodern si o panorama uluitoare asupra statiunii ce imbina rafinamentul cu atmosfera intima a unui refugiu in inima naturii. Vino si bucura-te de camere spatioase Suita Junior Suita superioara cu 2 sau 3 dormitoare si gusta din plin bucatele culinare alese: autohtone sau internationale, apoi destinde-te la barul nostru.

HOTELUL NEW BELVEDERE este o destinatie eleganta de ski la cativa pasi de partia Kanzel. In imediata apropiere, vizavi de hotel exista un loc de unde puteti inchiria echipamente de schi dar si partia pentru incepatori. După o zi de aventura, în aerul curat de munte, te relaxam cu saună şi masaj dar si cu ceaiul de la ora 5. Diminetile puteti profita de sport la sala de fitness, iar vara va puteti aventura pe traseele montane bucurandu-va de contemplatia pe crestele muntilor.

Vă rugăm să reţineţi
  • Check-in incepand cu ora 16 iar check-out maxim ora 12 !
  • Vă rugăm să reţineţi că hotelul îşi rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit indicat iar la check-in este obligatorie prezentarea acestuia iar titularul sau sa fie una din persoanele ce urmeaza a fi cazate .
  • Va rugam sa aveti in vedere ca suma aferenta rezervarii trebuie achitata integral la check-in.
  • Va rugam sa rezervati tipul corespunzator de camera conform persoanelor (adulti si copii ) ce urmeaza a fi cazate pentru a evita situatiile neplacute in care poate fi respinsa cazarea .
  • Nu este permisa introducerea alimentelor din exterior cu exceptia fructelor si a celor necesare copiilor cu varste intre 0-3 ani precum si a bauturilor in cantitati rezonabile.
  • Jucariile si accesoriile de plaja , precum si carucioarele vor fi lasate in camera special amenajata fiind interzis accesul acestora in camera.
  • Vă rugăm să rețineți că la sosire trebuie constituit un depozit în valoare de 100 EUR. Acesta va fi rambursat la check-out, după verificarea unității de cazare. Această proprietate utilizează cursul de schimb valutar stabilit de Banca Națională a României.
  • Costurile suplimentare nu sunt incluse automat în prețul total, acestea trebuind achitate separat pe durata sejurului.