Receptie Mangalia: Email: mangalia@hotelnewbelvedere.ro Phone: +40 0372085882 - Receptie Poiana Brasov: Email: poianabrasov@hotelnewvelvedere.ro Phone: +40 0372030425

Sauna Hotel Poiana Brasov

Sauna este deosebit de recomandata dupa un antrenament de fitness intensiv, caldura avand rolul de a va relaxa muschii. Pe langa efectul calmant, sauna are si efect terapeutic, ajutand la eliminarea toxinelor, revitalizeaza pielea, imbunatateste functiile respiratorii si creste buna dispozitie. Totodata sauna poate duce la cresterea tensiunii si nu este indicata persoanelor cu probleme cardiace. Atmosfera intima si calda sunt argumentele necesare pentru o refacere binemeritata la finalul unei calatorii, ori a unei zile presarate cu numeroase intalniri de afaceri, fie insotiti de prieteni sau chiar in cuplu, sauna va asteapta. Aceasta este incalzita la o temperatura de peste 90 grade si o umiditate a aerului ridicata (peste 60%), cu ajutorul unui cuptor pe care se incing pietrele de granit.

Rasfatul poate fi continuat de un masaj de relaxare, a intregului corp, ce se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate, stimuland simturile pentru a obtine o senzatie de plutire. Acesta trebuie programat, fiind contra cost, intrucat se realizeaza de un terapeut avand un contract de colaborare cu hotelul nostru.

 

Home