Receptie Mangalia: Email: mangalia@hotelnewbelvedere.ro Phone: +40 0372085882 - Receptie Poiana Brasov: Email: poianabrasov@hotelnewvelvedere.ro Phone: +40 0372030425

Termeni si Conditii

Vă rugăm să reţineţi că hotelul îşi rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit utilizat pentru efectuarea rezervării.

La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie și un card de credit. Persoanele ce urmeaza a fi cazate sunt obligate sa detina cardul indicat la rezervare si a carui titular sa fie una din persoanele cazate.

Va rugam sa alegeti tipul corespunzator de camera la rezervare , ulterior, la cazare putand fi anulata (respinsa) rezervarea.

Vă rugăm să rețineți că numai în anumite tipuri de camere pot fi cazați copii cu vârsta sub 3 ani (consultați descrierile camerelor).

Vă rugăm să rețineți că la sosire trebuie constituit un depozit în valoare de 100 EUR. Acesta va fi rambursat la check-out, după verificarea unității de cazare.

Această proprietate utilizează cursul de schimb valutar stabilit de Banca Națională a României.

Vă rugăm să rețineți că suma aferentă rezervării trebuie achitată integral la check-in.

Cei ce opteaza pentru demipensiune inclusiv copiii beneficiaza de un meniu special.

Copiii incadrati in grupa de varsta 0-3 ani au un salon special destinat lor pentru servit mic dejun, scaun pentru copii, tacamuri si vasela copii.

Jucariile, carucioarele vor fi lasate in camera special amenajata fiind interzise in camere cu exceptia alimentelor pentru belelusi, a fructelor, nu sunt permise alte alimente din exterior.

Vă rugăm să rețineți că oaspeții nu au voie să aducă mâncare din afara proprietății.

Vă rugăm să rețineți că în cazul copiilor cu vârsta mai mare de 9 ani se aplică politici diferite privind mesele. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați proprietatea.

Vă rugăm să reţineţi că se poate face check-in devreme şi check-out târziu, în funcţie de disponibilitate şi la un cost suplimentar.

Costurile suplimentare nu sunt incluse automat în prețul total, acestea trebuind achitate separat pe durata sejurului.

 

Politica de confidențialitate

1. Acceptare
Acest acord stabilește folosirea de către dumneavoastră a site-ului de internet localizat la adresa www.hotelnewbelvedere.ro (denumit in continuare “site”) si că sunteți de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal și înțelegeți că serviciile hoteliere si de turism nu pot fi prestate fără furnizarea datelor personale solicitate. Va rugăm să citiți cu atenție termenii si condițiile de folosire prezentate mai jos înainte de a folosi sau de a obține orice material, produse sau servicii prin intermediul site-ului www.hotelnewbelvedere.ro.

SC SUBEX HOTELS SA utilizează informațiile personale pentru o mai buna înțelegere a nevoilor dumneavoastră, pentru a vă ajuta să finalizați tranzacții sau comenzi, de a comunica, pentru a vă oferi servicii și suport, pentru a vă ține la curent cu serviciile furnizate și cu ofertele speciale și de sezon. Ocazional, folosim informațiile furnizate pentru a lua legătura cu dumneavoastră în scopul unor cercetări referitoare la serviciile furnizate de noi, în scopul de a optimiza serviciile oferite și de a fi pe măsura exigențelor dumneavoastră. Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest site, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică. În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția SC SUBEX HOTELS SA orice date cu caracter personal, prin aceasta vă dați acordul ca SC SUBEX HOTELS SA, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

2.Inregistrarea datelor

SC SUBEX HOTELS SA prelucrează datele furnizate de dumneavoastră in vederea:
• prestării serviciilor hoteliere și de turism;
• efectuării de rezervări prin sistemele de rezervare online sau offline utilizate de Societate;
• completării fișei de cazare și la efectuarea formalităților de plată;
• transmiterii/recepționării de oferte de publicitate și marketing;
• realizării unui interes legitim al societății sau al terțului căruia ii sunt dezvăluite datele
pentru care v-ați dat consimțământul in momentul accesării serviciului.

3.Utilizarea datelor
SC SUBEX HOTELS SA administrează și utilizează datele personale primite in conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare. Orice date financiare colectate sunt folosite exclusiv pentru prelucrarea plaților autorizate prin serviciul de rezervări online.
Folosind proceduri interne stricte bazate pe reglementările legii nr. 677/2001 completată si modificată prin Legea nr. 506/2004, avem grijă ca datele cu caracter personal colectate să nu fie folosite în alte scopuri decât cele pentru care v-ați dat consimțământul.
Datele nu vor fi dezvăluite nimănui, cu excepția organelor abilitate ( Politia , SRI, etc) pe bază de cerere scrisă, în conformitate cu legislația în vigoare.

4.Securitatea datelor
Datele colectate prin site-ul nostru sunt reținute automat in sistemul informatic intern și se pot accesa de către angajații noștri doar pe baza de utilizator si parolă.

5.Informare
Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate la articolul 1 de mai sus. Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenție, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiției, de a va opune în viitor prelucrării și de a solicita ștergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți scrie la următoarea adresă: Str. Teilor nr.6, Mangalia, jud. Constanta sau ne puteti contacta telefonic / email folosind pagina de contact

6.Legislație
Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerata competența instanței judecătorești.

Termeni utilizare site

ACORDUL PRIVIND INFORMATIILE CONTINUTE IN SITE SI FOLOSIREA ACESTUIA:
VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE FOLOSIRE PREZENTATE MAI JOS ÎNAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBŢINE ORICE MATERIALE, INFORMAŢII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul hotelnewbelvedere.ro. ACCESÂND hotelnewbelvedere.ro, VĂ ANGAJAŢI SĂ ACCEPTAŢI, FĂRĂ LIMITARE SAU CALIFICARE, TOŢI ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE. Dacă nu acceptați acești Termeni și Condiții vă rugăm să părăsiți site-ul hotelnewbelvedere.ro

1.Termeni și condiții de utilizare
Acest document se refera la condițiile în care poate fi utilizat site-ul www.hotelnewbelvedere.ro. Accesand sau utilizând site-ul www.hotelnewbelvedere.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest site este deținut de

SC SUBEX HOTELS SA Ne rezervăm dreptul, să schimbăm, să modificăm, să adăugăm sau să ștergem pârți ale acestor termeni în orice moment, fără nici o notificare, și, în măsura în care nu se prevede altfel, aceste modificări vor deveni efective imediat; ca atare vă rugăm să verificați periodic schimbările în acești termeni. Faptul că veți continua să folosiți site-ul după efectuarea modificărilor la acest Acord va însemna că acceptați aceste modificări.

2.Drepturile utilizatorului
Utilizatorul www.hotelnewbelvedere.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipărească parți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salveze pagini in format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale. Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația română. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru persoanele sub 18 ani. Materialele localizate în sau prin site sunt furnizate de noi numai în scopuri de informare.

3.Obligatiile utilizatorului
Acest Site, împreuna cu toate modulele si materialele sale, este proprietatea înregistrată a lui SC SUBEX HOTELS SA

Sunteți de acord sa respectați următoarele obligații incluzând și fără a se limita la:
• Obligativitatea de a nu copia, reproduce, republica, încărca, posta, modifica, transmite sau distribui fără permisiunea lui SC SUBEX HOTELS SA a site-ului si a materialelor prezentate. Folosirea neautorizată a acestui site și / sau a materialelor conținute în acest site poate încălca legea copyrightului, a mărcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuală sau alte legi.
• Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii.
• Interzicerea de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagina cu pagina a conținutului site-ului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.
• Informația pe care ne-o furnizați dumneavoastră nouă trebuie să nu conțină nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare cu scopul de a interfața sau intercepta sistemul nostru.
• Cererile privind redistribuirea sau republicarea de conținut vor fi adresate către SC SUBEX HOTELS SA la adresa: rezervari@hotelnewbelvedere.ro

4.Conținut exterior
In conținutul site-ului nostru poate fi inclus conținut, modul statistici, adrese către si de la site-uri externe sau alte materiale de la parți terțe. Acestea sunt pentru că le consideram ca fiind de interes pentru dumneavoastră sau pentru SC SUBEX HOTELS SA Ne declinăm orice responsabilitate fată de acuratețea, conținutul sau disponibilitatea informațiilor găsite pe site-uri care au legătură cu site-ul. Conținutul acestor site-uri se poate schimba fără să primim notificare in acest sens, de aceea nu suntem răspunzători pentru conținutul, serviciile sau alte situații in legătura cu sau provenite din orice alt site. Aceste alte site-uri pot permite propriile lor cookies către utilizatori, pot colecta date, solicita informații. Ce sunt Cookies? Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis înapoi de către navigator, de fiecare data când accesează acel server. Exista si o serie de păreri greșite despre cookie-uri, cele mai multe bazate pe impresia (greșita) ca ele ar conține cod executabil sau ceva care poate influenta funcționarea sistemului de operare. În realitate ele sunt doar texte, și nu pot să execute nicio operație

5.Utilizarea datelor
DUMNEAVOASTRĂ SUNTEŢI DE ACORD CĂ FOLOSIŢI SITE-UL PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. SC SUBEX HOTELS SA nu își asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informații. www.hotelnewbelvedere.ro este un site cu conținut informativ.

SC SUBEX HOTELS SA nu garantează in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot apărea la un moment dat intre conținutul site-ului si informațiile reale nu implica nici o răspundere, de orice natura, pentru SC SUBEX HOTELS SA  Ne rezervam dreptul de a modifica, corecta, îmbunătăți site-ul in orice moment fără o notificare prealabilă. Dumneavoastră sunteți de acord că SC SUBEX HOTELS SA nu este responsabila în orice mod pentru prejudicierea calculatorului dumneavoastră sau pentru interceptarea sau folosirea informațiilor de către terțe persoane.

6.Clauze de nerăspundere :
DUMNEAVOASTRĂ SUNTEŢI DE ACORD CĂ FOLOSIŢI SITE-UL PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC.SC SUBEX HOTELS SA nu își asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informații. www.hotelnewbelvedere.ro este un site cu conținut informativ.SC SUBEX HOTELS SA nu garantează in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot apărea la un moment dat intre conținutul site-ului si informațiile reale nu implica nici o răspundere, de orice natura, pentru SC SUBEX HOTELS SA Ne rezervam dreptul de a modifica, corecta, îmbunătăți site-ul in orice moment fără o notificare prealabilă. Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții, consultanta sau angajament din partea SC SUBEX HOTELS SA

SC SUBEX HOTELS SA nu va putea fi făcută răspunzătoare fată de nici-o persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect din folosirea site-ului, ca urmare a oricărei erori sau omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedește că un client este angajat în activități frauduloase sau nepotrivite, fără nici un fel de răspundere fată de dumneavoastră.

7.Newsletter și materiale promoționale
În urma consimțământului dumneavoastră este posibil să primiți materiale promoționale, oferte sau chestionare din partea noastră sau a colaboratorilor noștri. In cazul in care doriți sa nu mai primiți astfel de materiale promoționale va rugam sa ne contactați folosind pagina de contact de pe site sau e-mail-ul rezervari@hotelnewbelvedere.ro.

8.Tarife
Tarifele afișate în site sunt tarife pe camera pe noapte si includ TVA, taxa hoteliera, mic dejun. Tarifele sunt in euro si se calculează la cursul BNR din ziua sosirii.
Putem sa confirmam rezervarea Dvs. numai daca ne dați toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele Dvs. personale sunt corecte.
Rezervarea poate fi anulata fără penalizări cu 24 de ore înainte de data sosirii ora 18:00.

9.Notificări
Orice notificări în legătura cu termenii și condițiile conținute pe site pot fi trimise la adresa: rezervari@hotelnewbelvedere.ro
Acești termeni sunt în vigoare pe toată durata accesării site-ului. Dumneavoastră puteți înceta acești termeni în orice moment prin deconectarea de la folosirea Site-ului și prin distrugerea tuturor materialelor obținute și a tuturor documentelor aflate în legătură fie că sunt făcute în conformitate cu termenii Acordului, fie în orice alt mod.

10.Legea aplicabilă
Legea aplicabilă este legea romana. Eventualele litigii decurgând din acest acord vor fi soluționate la instanța competenta de la sediul SC SUBEX HOTELS SA

Dumneavoastră sunteți de acord că orice acțiune în justiție decurgând din sau în legătură cu termenii prezentului Acord va fi introdusă la instanțele de judecată din România de la sediul SC SUBEX HOTELS SA
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Metode de plată acceptate: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISAELECTRON, OP, CEC, CASH

Home