Receptie Mangalia: Email: mangalia@hotelnewbelvedere.ro Phone: +40 0372085882 - 0241902 Receptie Poiana Brasov: Email: poianabrasov@hotelnewbelvedere.ro Phone: +40 0372030426 +40 0372030427

Despre Cazare

Vă rugăm să rețineți că hotelul își rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit utilizat pentru efectuarea rezervării.

La check-in, trebuie sa prezentați un document de identitate cu fotografie și un card de credit. Persoanele ce urmează a fi cazate sunt obligate sa dețină cardul indicat la rezervare și a cărui titular sa fie una din persoanele cazate.

Vă rugăm să alegeți tipul corespunzător de cameră la rezervare , ulterior, la cazare putând fi anulata (respinsă) rezervarea.

Vă rugăm să rețineți că numai în anumite tipuri de camere pot fi cazați copii cu vârsta sub 3 ani (consultați descrierile camerelor).

Vă rugăm să rețineți că la sosire trebuie constituit un depozit în valoare de 450 RON. Acesta va fi rambursat la check-out, după verificarea unitații de cazare.

Aceasta proprietate utilizeaza cursul de schimb valutar stabilit de Banca Națională a României.

Vă rugăm să rețineți că suma aferentă rezervării trebuie achitata integral cu minim 10 zile inainte de sosire. De altfel,pentru a rezerva camera este necesar sa achitati un avans de 50 % din valoarea totala a rezervarii.

Tarifele aferente lunilor Iunie,Iulie si August includ pensiune completa(mic dejun,pranz si cina).

Copiii incadrați in grupa de vârsta 0-3 ani au un salon special destinat lor pentru servit mic dejun, scaun pentru copii, tacâmuri și veselă copii.

Jucăriile, cărucioarele vor fi lăsate în camera special amenajată fiind interzise în camere cu excepția alimentelor pentru beleluși, a fructelor, nu sunt permise alte alimente din exterior.

Vă rugăm să rețineți că oaspeții nu au voie sa aducă mâncare din afara proprietății.

Vă rugăm să rețineți că în cazul copiilor cu vârsta mai mare de 9 ani se aplica politici diferite privind mesele. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați proprietatea.

Va rugăm să rețineți ca se poate face check-in devreme si check-out târziu, în funcție de disponibilitate și la un cost suplimentar.

Costurile suplimentare nu sunt incluse automat în prețul total, acestea trebuind achitate separat pe durata sejurului

Home .