Receptie Mangalia: Email: mangalia@hotelnewbelvedere.ro Phone: +40 0372085882 - Receptie Poiana Brasov: Email: poianabrasov@hotelnewvelvedere.ro Phone: +40 0372030425
Free Parking

Hotel New Belvedere Mangalia

five_star

hnbmangalia

HOTELUL NEW BELVEDERE este recent deschis in Mangalia, se afla la numai 50 metri de plaja si vizavi de Sanatoriul Balnear din Mangalia. Un alt punct de reper ar putea fi „plaja mare”, hotelul fiind localizat pe faleza din dreptul principalei plaje a oraşului – de la hotel se coboară pe plajă, respectiv pe aleea ce se prelungeşte de-a lungul digului ce separă plaja de portul turistic. Hotelul este singurul din Romania cu sit arheologic si are o poveste fascinanta a ruinelor de 2000 de ani pastrate intacte. In vremuri de odinioara denumit Hotelul Scala, apoi President, vestigiile au fost scoase la lumină în anul 1993, cu ocazia unor lucrări de reparaţii şi construcţii. După descoperirile făcute s-a putut stabili cum arăta cetatea Callatis în urmă cu două milenii. Hotelul President a fost primul hotel de 4 stele de pe litoral, în afară de Rex din Mamaia, pe vremea când nu existau hoteluri de 5 stele. A fost modernizat complet în anii 1990, pe osatura din anii 1970-1980. Hotelul President s-a construit păstrând nealterate aceste vestigii istorice importante. Noul HOTEL NEW BELVEDERE, fost President este construit pe vechile vestigii ale cetatii romane Callatis, intr-o maniera unica, originala. Situl arheologic descoperit in aceasta zona a fost restaurat, amenajat in holul hotelului si la subsolul restaurantului, si, poate fi vizitat. Acesta este singurul hotel-muzeu cu vestigii arheologice din România. Oaspetii pot lua masa la restaurant sau pot savura o băutură la barul hotelului. Aveti la dispozitie WiFi gratuit în întreaga proprietate si parcare privată gratuită. Oaspetii au acces la saună, la zona de relaxare. La cerere, sunt oferite si masaje contracost. Toate camerele includ TV cu ecran plat. Pentru confortul dumneavoastră, unele, au zonă de relaxare. Oaspetii pot savura o sampanie pe terasa sau balconul unitătii de cazare. Facilitătile suplimentare includ halate de baie, papuci si cosmetice marca Hermes.

Vă rugăm să reţineţi că la New Belvedere nu pot fi cazaţi copii cu vârsta mai mică de 3 ani.

Vă rugăm să reţineţi că pentru copiii cu vârsta mai mare de 9 ani se aplică politici diferite pentru masă. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi proprietatea.

Vă rugăm să reţineţi că întreaga sumă aferentă rezervării trebuie achitată la check-in.

Vă rugăm să reţineţi că această proprietate nu permite aducerea mâncării din afară.

Costurile suplimentare nu sunt incluse automat în tariful total, urmând să fie achitate separat pe durata sejurului.

Această proprietate utilizează cursul de schimb valutar stabilit de Banca Naţională a României.

Un depozit de daune de 100 EUR este solicitat la sosire.Depozitul va fi rambursat integral la check-out, dacă nu s-au produs daune proprietății.

Preturile camerelor afisate pe site sunt valabile pana pe data de 20.12.2017. Pentru alte lamuriri va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

Camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată. Oaspeţii au la dispoziţie halate de baie, papuci şi articole de toaletă marca Hermès. Pentru confortul oaspeţilor, unele unităţi de cazare includ o zonă de relaxare. Anumite unităţi de cazare au vedere la mare.

Camera Dubla Deluxe

Bed1
Max People2
ViewCity
Pat: 1 pat dublu mare Vă rugăm să rețineți: capacitatea maximă este de 2 persoane. Această cameră dublă este izolată...
Check Details
Start From100,00 € / Night

Camera Twin Deluxe

Bed2
Max People2
ViewPartial Sea
Paturi: 2 paturi de o persoană Vă rugăm să rețineți: capacitatea maximă este de 2 persoane. Această cameră twin are...
Check Details
Start From105,00 € / Night

Suita cu 2 dormitoare

Bed2 paturi duble + 1 canapea
Max People4 +1
ViewSea
Camera este mai mare decât majoritatea din Mangalia Dormitor 1: 1 pat dublu mare Dormitor 2: 1 pat dublu mare...
Check Details
Start From240,00 € / Night

Suita Junior M

Bed2 + 1 canapea
Max People2 +1
ViewCity
Camera este mai mare decât majoritatea din Mangalia Pat: 1 pat dublu Această suită oferă aer condiționat, TV prin cablu...
Check Details
Start From120,00 € / Night

Phone

+40 0372085882


Address

Str. Teilor nr.6, Mangalia Romania